Over ons

Kooken BV is een vakkundig interieurbouwbedrijf, opgericht in 1994. Kooken BV is gestart als eenmansbedrijf en inmiddels actief met 12 medewerkers. Behalve het leveren van kwalitatief goede producten zijn klantgerichtheid en service belangrijke pijlers van het bedrijf. Bel of mail gerust met uw vragen, of maak een afspraak. 

Keukens

Het ontwerpen en produceren van keukens kunt u wel toevertrouwen aan Kooken BV. Wij staan overal voor open en gaan graag de uitdaging aan. Met behulp van een 3D-tekening geven wij u een compleet beeld van uw nieuwe keuken. Een voordeel is dat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd. Dat betekent dat het hele proces, van het ontwerp, de productie, de montage, het aansluiten van apparatuur en het afvoeren van uw oude keuken door Kooken BV verzorgd kan worden. Dit zorgt voor een gunstige prijs. Kooken BV levert geen standaard keukens, maar een maatproduct dat geheel is afgestemd op de wensen van de klant.

Maatwerk

Behalve keukens levert Kooken BV ook allerlei maatwerk, zoals tafels,  slaapkamerkasten, inloopkasten en badmeubels. Voor de complete binnenhuisinrichting kunt u bij ons terecht. Het maatwerk kan door ons of door uzelf ontworpen worden, eventueel in samenwerking met een binnenhuisarchitect.

Behalve keukens, binnenhuisinrichting en trappen, bent u bij Kooken BV ook aan het juist adres voor alle soorten en merken keukenbladen en inbouwapparatuur. Mocht u nog andere wensen hebben dan kunt u dat natuurlijk altijd vragen. We vinden altijd een passende oplossing voor u.